Ključevi Robert

Gospodarstvo Oglasi

Servis auto brava i brava na stanovima – kodirani ključevi – usluge vršimo na području – Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije – u Gradu Zagrebu

Ključevi Robert D.O.O.

Servis i otvaranje svih vrsta brava automobila i stana bez   oštećenja, hitne intervencije uz prisustvo vlasnika ili ovlaštene osobe- Hitne bravarske intervencije- Prodaja i ugradnja brava i okova- Ovlašteni smo MUL-T-LOCK PARTNER i izrađujemo samostalno sisteme zaključavanja, cilindar, dodatna brava, lokot na isti ključ. Uz svaki cilindar, lokot ili drugi MUL-T-LOCK proizvod dobije se sigurnosna kartica sa kodom po kojem možemo izraditi dodatni cilindar, lokot i dodatna brava. Izrađujemo isto tako i ključeve prema sigurnosnoj kartici prema kodu ili ih jednostavno kopiramo prema uzorku.Izrađujemo i sisteme u 1. 2. 3. nivou (rubrika sistemi).Vršimo ugradnju svih MUL-T-LOCK brava i okova a poštom šaljemo po cijeloj Hrvatskoj prema potrebi kupca.
IZRADA AUTO KODIRANIH KLJUČEVAIzrada i kodiranje auto ključeva, prijavljivanje i diagnostika. AUTO BRAVEServis i popravak svih vrsta auto brava, kontakt brava na terenu(pomoć na cesti), popravak brava na vratima, mjenjanje šifri na novi ključ. Popravak kontakt brava za V.A.G. koncern, Renault, Citroen, Peugeot, Ford, Opel i ostale marke na postojeći kodirani ključ. Servis i popravak je gotov za jedan radni dan a automobil je u voznom stanju u bilo kojoj Županiji u roku 48 sati. Primamo i šaljemo poštom po svim Županijama.- Bravarija i izrada proizvoda od metala – crna i inox- Održavanje zgrada sa mogučnošću plaćanja preko pričuve- Servis, prodaja i ugradnja protuprovalnih brava i izrada sistema zaključavanja- Usluge izrade ključeva cilindričnih, rupičastih i werthaim- Izrada auto-kodiranih ključeva- Izrada ključeva po bravama- Izrada sistema zaključavanja, više brava na jedan ključ ili sistem generalnog ključa iz programa TITAN i A.G.B. SCUDO 5000VAŠE ZADOVOLJSTVO JE KLJUČ NAŠEG USPJEHA!

http://www.kljucevi-robert.com/

Odgovori