Ljepota lažnog sjaja – Rally odltimera – Cityspa centar Zabok

Gospodarstvo Kultura Zabok

Bili smo na izložbi krivotvorenih umjetnina Ljepota lažnog sjaja v Zaboku, članovi Oldtimer kluba Zabok su prešli na još jen rally a za učenike teri ne znaju kaj upisati donašamo priču o uljepšavanju v Cityspa centru v Zaboku… budite z nami lučite nas…

ZAGORSKU TELEVIZIJU podržavaju: Krapinsko-zagorska županija, gradovi Zabok, Zaprešić, Krapina i Zlatar, te općine Stubičke Toplice, Bedekovčina, Kumrovec i Mače.

EMISIJA SE EMITIRA OD PONEDJELJKA DO PETKA U 19:45 , SUBOTOM u 19:30 a NEDJELJOM U POL DVA (13:30) a na YouTube kanalu ZAGORSKA TELEVIZIJA od 20 sati svaki dan.   —- 

VIJESTI:

– IZ ŽUPANIJE: 11. sjednica Savjeta mladih Krapinsko-zagorske županije održana je u petak, 29. svibnja 2020. godine, u sali za sastanke Krapinsko-zagorske županije u Krapini.

Članice i članovi Savjeta mladih raspravljali su o utjecaju pandemije koronavirusa na mlade, s naglaskom na financiranje programa i projekata udruga mladih. Sa ciljem pojednostavljivanja ove procedure, Savjet mladih je donio i preporuke koje je uputio samoj Županiji te općinama i gradovima s njenog područja.

Na sjednici je najavljeno i kako će se na jesen krenuti u izradu nove županijske strategije za mlade, za čiju izradu su dobivena sredstva Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Županijski savjet mladih je na 11. sjednici, nakon ostavke dosadašnjeg zamjenika predsjednika Županijskog savjeta mladih Jurice Vugreka, za novog zamjenika predsjednika izabrao Denija Hršaka iz Krapine.

Na sjednici Savjeta mladih sudjelovala je i pročelnica županijskog upravnog odjela nadležnog za udruge i mlade Martina Gregurović Šanjug.

Sjednicu je vodio predsjednik ŽUpanijskog savjeta mladih Hrvoje Novak.

– ZAPREŠIĆ: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području zaprešićkog kraja, u utorak 02.06., nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od 32 potvrđena bolesnika, u ovom trenutku izliječeno je njih 29.Nove informacije bit će objavljene u srijedu 03.06. oko 12 sati.

Pozivamo građane na odgovorno ponašanje i poštivanje uputa HZJZ-a, jer samo tako možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i svojih sugrađana.

– KRAPINA: Lokalna akcijska grupa „Zeleni bregi“ objavljuje 3. LAG Natječaj za Tip operacije 1.1.2. „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije LAG-a.

Prijave će se zaprimati preporučenom poštanskom pošiljkom od 16. lipnja 2020. do 16. srpnja 2020.

Natječaj je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava ovog LAG Natječaja iznosi 2.863.275,00 HRK, a visina potpore po projektu iznosi 15.000,00 €, odnosno 113.850,00 HRK.

Potpora se isplaćuje u dva jednaka dijela, prva rata nakon dobivanja odluke o odabiru, a druga nakon provedenih aktivnosti.

Potpora za ovaj tip operacije može se dodijeliti samo jednom u cijelom vremenu trajanja Programa.

Tekst natječaja kao i popratna dokumentacija nalaze se ovdje.

 Informativne radionice za potencijalne prijavitelje održat će se 03. lipnja 2020. u 18:30 sati u prostorijama POU Krapina (Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13), te 10. lipnja 2020. u prostorima Općine Zlatar Bistrica (Ulica Vladimira Nazora 56) s početkom u 18:30 sati.

– ZLATAR: Pučko otvoreno učilište dr. Jurja Žerjavića Zlatar poziva ljubitelje lijepe glazbe na prvi koncert koji organizira nakon popuštanja mjera ograničenja javnih okupljanja. U Župnoj crkvi u Zlataru, u ponedjeljak, 8. lipnja u 19 sati nastupit će ansambl Ars longa sa sopranisticom Monikom Cerovčec. Podržimo umjetnike u povratku javnim nastupima! Ulaz je slobodan.

Odgovori