Nova sanitetska vozila – Obilazak sportske dvorane – Strojna obrada metala

Gospodarstvo Krapina KZŽ Zabok

Denes poglečte prilog o dodjeli novih sanitetskih vozila Domu zdravlja KZŽ, pogledali smo i kak napreduje gradnja sportske dvorane Područne škole Hrašćina a za đake teri bi šteli upisati metalsku struku donašamo prilog iz Strojne obrade Pleško… budite z nami lučite nas…

KRATKE VIJESTI:

IZ ŽUPANIJE: U protekla 24 sata testirano je 13 uzoraka, od kojih je je 5 negativno, dok se za 8 uzorak čekaju rezultati. Dosad je testirano ukupno 2806 uzoraka.

– ZABOK: Najbolji hrvatski košarkaški kamp zbog pandemije korona virusa morao promijeniti termin.
Zbog pandemije koronavirusa Basketball camp Croatia morao je promijeniti termin. Kamp se prvobitno trebao održati kao i proteklih izdanja u dvije grupe, s time da se prva grupa trebala održati od 27.6. do 4.7., a druga od 4.7. do 11.7. Kamp će se održati u jednoj grupi i to od 1.8. do 8.8. ove godine.

– ZAPREŠIĆ: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području zaprešićkog kraja, u petak 29.05., nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od 32 potvrđena bolesnika, u ovom trenutku izliječeno je njih 29

– KRAPINA: Danas je ponovno otvoreno Kino Krapina nakon 11 tjedana pauze, od sada uz poštivanje fizičke distance i dezinfekciju ruku.

– ZLATAR: Grad Zlatar obilježit će Dan državnosti polaganjem vijenca u subotu, 30. svibnja, u 9:00 sati kod Spomen križa na gradskom groblju u Zlataru. Pozivamo sve građane da se pridruže i svojim prisustvom odaju počast i zahvalnost.

– STUBIČKE TOPLICE: Obavještavaju se korisnici prikupljanja komunalnog otpada s područja općine Stubičke Toplice da će se odvoz GLOMAZNOG OTPADA VRŠITI 01. i 02. lipnja 2020. godine. Odvoz glomaznog otpada potrebno je prijaviti najkasnije tri dana prije predviđenog odvoza na broj telefona tvrtke EKO-FLOR PLUS d.o.o. 049/ 587-837 ili putem e- mail adrese: glomazni@eko-flor.hr.

– BEDEKOVČINA: Dana 30.05.2020.godine obilježava se Dan državnosti i 29.godišnjica Domovinskog rata. UDIVDR Bedekovčine sa delegacijama udruga proizašlih iz Domovinskog rata zajedno sa predstavnicima  Općine Bedekovčina u 11:00 sati položit će vijence i zapaliti lampione za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje kod spomenika u  centru Bedekovčine. Pozivaju se predstavnici  udruga i građani da se pridruže i odaju počast poginulim, nestalim i umrlim braniteljima koji su položili svoj život na oltar domovine uz pridržavanje  epidemiloških  mjera i preporuka  ZZJZ HR i Stožera Civilne zaštite RH.

– KUMROVEC:  Temeljem članka 20. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju, članka 15.,16. i 17. Statuta Dječjeg vrtića „Jaglac“ Kumrovec, te temeljem Pravilnika o upisu djece u vrtić, Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Jaglac“ Kumrovec raspisuje NATJEČAJ ZA UPIS DJECE U VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2020/2021.

Odgovori