Dan Mladosti i radosti – Fasade Čaržavec

Gospodarstvo Kumrovec Zabok

Denes je dan mladosti odnosno rođendan Josipa Broza Tita i v Kumrovcu se okupilo precek ljudi kaj su mu došli odati počast. Kaj se tiče đakov teri bi šteli upisati nekakvo obrtničko zanimanje denes moreju pogledati Fasade Čaržavec… budite z nami lučite nas…

KRATKE VIJESTI:
IZ ŽUPANIJE:  Na području Krapinsko-zagorske županije već 27 dana nema novooboljelih od COVID-a 19.
U protekla 24 sata testiran je 61 uzorak, od kojih je 37 negativno, dok se za još 24 čekaju rezultati nalaza. Broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja Krapinsko-zagorske županije i dalje iznosi 2, dok je ukupan broj ozdravljenih osoba 136. Dosad je testirano ukupno 2725 uzoraka.

ZABOK:  Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok odobren je i za slijedeću školsku godinu novi Erasmus+ projekt (K1)u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja za zanimanje Grafički tehničar u vrijednosti cc 39 000 eura.
Projekt pod nazivom Fleksibilni u grafici omogućit će učenicima 3. razreda zanimanja grafičkog tehničara u ožujku 2021. odlazak u Budimpeštu. Učenici će u Mađarskoj  odraditi dio praktične nastave u tamošnjim tiskarskim tvrtkama, čime će  obogatiti svoje profesionalno i osobno iskustvo.

ZAPREŠIĆ: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području zaprešićkog kraja, u ponedjeljak 25.05., nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.
Od 32 potvrđena bolesnika, u ovom trenutku izliječeno je njih 28.

ZLATAR: Obavještavamo sve zainteresirane da će sajmište u Zlataru započeti s radom u punom obimu od utorka, 26.05.2020.
Sve djelatnosti mogu se odvijati uz pridržavanje svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

– MAČE: Općina Mače  planira  se u 2020. godini zadužiti za financiranje kapitalnog projekta izgradnje dječjeg vrtića  u iznosu od 6.500.000,00 kuna.
Očekivani iznos ukupnog duga na kraju proračunske godine iznositi će 6.500.000,00 kuna.

Odgovori