Obnovljena OŠ Josip Broz – Radovi u Krapini – Automehanika Tisanić

Gospodarstvo Krapina Kumrovec Uncategorized Zabok

V Kumrovcu je zgotovljena obnova osnovne škole. v Krapini se dela na veliko a za školarce teri buju upisali srednju školu denes si naj polukneju kak je biti automehaničar v modernim vremenima… budite z nami lučite nas….

KRATKE VIJESTI:

– IZ ŽUPANIJE:  Na području Krapinsko-zagorske županije već 28 dana nema novooboljelih od COVID-a 19. U protekla 24 sata ozdravila je 1 osoba; iz Đurmanca, tako da broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja Krapinsko-zagorske županije sada iznosi 1, dok je ukupan broj ozdravljenih osoba 137. U protekla 24 sata testirano je 27 uzoraka te su svi negativni. Dosad je testirano ukupno 2728 uzoraka.

– ZABOK:  U svrhu pomoći gospodarstvu Grada Zaboka u prevladavanju poteškoća uzrokovanih epidemijom bolesti COVID -19 pozivaju se svi vlasnici/korisnici poslovnih prostora na području Grada Zaboka u kojima se obavljaju djelatnosti koje su bile obuhvaćene mjerom obustave rada propisane Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja („Narodne novine“ br. 32/20.) i Odlukom o izmjeni i dopuni Odluke o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja od 18. travnja 2020. godine, da najkasnije do 31. svibnja 2020. godine upravnom tijelu nadležnom za poslove komunalnog gospodarstva podnesu pisani Zahtjev za oslobođenje od obveze plaćanja komunalne naknade uslijed nastupa posebnih okolnosti (COVID – 19).
Popunjeni i od odgovorne osobe ovjereni Zahtjev predaje se do gore navedenog roka na e-mail adresu: komunalna-naknada@zabok.hr ili poštom preporučeno na adresu: Grad Zabok, ZIVTOV trg 10, 49 210 Zabok.

ZAPREŠIĆ: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području zaprešićkog kraja, u utorak 26.05., nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od 32 potvrđena bolesnika, u ovom trenutku izliječeno je njih 28.

– KRAPINA: U okviru projekta “Žene biraju novu šansu” jučer je sa provedbom programa osposobljavanja za poslove proizvođačice poljoprivrednih kultura na ekološki način započela nova skupina polaznica.

Odgovori