Gospodarske Mjere Vlade RH – Gromovi Zagorja i Savski Valovi

Politika

V denešnjoj emisiji poglečte kakve su to nove mere za spas hrvatskog gospodarstva, za mužiku se brineju Gromovi Zagorja i Savski Valovi s popevkom Dal se sjetiš nekad mene … budite z nami lučite nas….

Na području Krapinsko – zagorske županije dosad je evidentirano ukupno 116 osoba pozitivnih na koronavirus sa prebivalištem na području županije.

U odnosu na dan ranije, novoevidentirane su 3 osobe – 2 iz Oroslavja i 1 iz Novog Golubovca. Ukupan broj osoba koje su ozdravile i dalje je 5. Dosad je preminula 1 osoba, tako da je UKUPAN BROJ POZITIVNIH 110. Tijekom protekla 24 sata uzeto je 39 uzoraka, a dosad ukupno 838 uzoraka.

Gledano prema gradovima i općinama s područja KZŽ: 

  SLUČAJEVI OZDRAVILI AKTIVNI UMRLI 
Pregrada 39 35 
Krapina 20   20   
Oroslavje 12   12   
Hum na Sutli   
Desinić   
Zabok  
Jesenje  
Petrovsko   
Đurmanec   
D. Stubica   
Stubičke T.   
Lobor   
G. Stubica   
Bedekovčina   
Krapinske T.   
Radoboj   
Tuhelj   
Zl. Bistrica   
N. Golubovec   
UKUPNO116 5 110 1 

U razdoblju od 17. do 18. Travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati nije bilo kršenja niže navedenih Odluka od strane građana i pravnih osoba; 1. Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluke o radnom vremenu trgovina, Odluke o obustavi rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica, Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta, Odluke o privremenoj obustavi javnog prometa, Odluke strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, Mjera zabrane održavanja javnih događaja i okupljanja više od 5 osoba na jednome mjestu, Odluke o zabrani rada poslovnih subjekata. U razdoblju od 17. do 18. Travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati evidentirano je kršenje mjera Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj te je utvrđeno 9 kršenja od strane građana (nisu imali propusnice).

Odgovori