Mjere za pomoć poljoprivredi – La Gef – Maler sam

Politika

Denes poglečte kak bi trebale zgledati mjere za pomoć poljoprivredi da prebrodi ovu krizu, za mužiku se brine La Gef s popevkom Maler sam…

Na području Krapinsko – zagorske županije dosad je evidentirano ukupno 118 osoba pozitivnih na koronavirus sa prebivalištem na području županije.

U odnosu na dan ranije, novoevidentirane su 2 osobe – obje iz Oroslavja. Ukupan broj osoba koje su ozdravile i dalje je 5. Dosad je preminula 1 osoba, tako da je UKUPAN BROJ AKTIVNIH SLUČAJEVA 112. Tijekom protekla 24 sata uzeto je 85 uzoraka, a dosad ukupno 924 uzorka.

Gledano prema gradovima i općinama s područja KZŽ:

  SLUČAJEVI OZDRAVILI AKTIVNI UMRLI 
Pregrada 39 35 
Krapina 20  20  
Oroslavje 14  14  
Hum na Sutli   
Desinić   
Zabok  
Jesenje  
Petrovsko   
Đurmanec   
D. Stubica   
Stubičke T.   
Lobor   
G. Stubica   
Bedekovčina   
Krapinske T.   
Radoboj   
Tuhelj   
Zl. Bistrica   
N. Golubovec   
UKUPNO118 5 112 1 

U razdoblju od 18. do 19. travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati nije bilo kršenja niže navedenih Odluka od strane građana i pravnih osoba; 1. Odluke o načinu održavanja pogreba i posljednjih ispraćaja, Odluke o mjerama prilikom sklapanja braka i životnog partnerstva, Odluke o radnom vremenu trgovina, Odluke o obustavi rada tržnica i svih objekata u sustavu tržnica, Odluke o stavljanju izvan uporabe dječjih igrališta i otvorenih sportskih igrališta, Odluke o privremenoj obustavi javnog prometa, Odluke strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima, Mjera zabrane održavanja javnih događaja i okupljanja više od 5 osoba na jednome mjestu, Odluke o zabrani rada poslovnih subjekata. U razdoblju od 18. do 19. travnja 2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati evidentirano je kršenje mjera Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj te je utvrđeno 19 kršenja od strane građana (nisu imali propusnice).

Odgovori