HNS – Programske smjernice – Norijada – Sportske igre branitelja

Bedekovčina Krapina Politika Udruge Zanimljivosti

Bili smo na konferenciji za novinare na kojoj nas je HNS upoznal sa svojim programskim smjernicama, v Krapini smo popratili norijadu a v Bedekovčini smo vidli kak su branitelji proslavili Dan državnosti… budite z nami lučite nas…

ZAGORSKU TELEVIZIJU podržavaju: Krapinsko-zagorska županija, gradovi Zabok, Zaprešić, Krapina i Zlatar, te općine Stubičke Toplice, Bedekovčina, Kumrovec i Mače. EMISIJA SE EMITIRA OD PONEDJELJKA DO PETKA U 19:45 , SUBOTOM u 19:30 a NEDJELJOM U POL DVA (13:30) a na YouTube kanalu ZAGORSKA TELEVIZIJA od 20 sati svaki dan.   —- 

VIJESTI:

– IZ ŽUPANIJE: Župan Krapinsko-zagorske županije objavljuje Javni poziv “Volonter/ka godine” i “Volonterska akcija godine” za 2019. godinu. Rok za podnošenje prijave na ovaj Javni poziv je 15. srpnja 2020. godine. Županijsko priznanje “VOLONTER/KA GODINE” i „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ su godišnja priznanja koje dodjeljuje Krapinsko-zagorska županija u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO za volonterski doprinos kojim volonteri/ke i volonterske akcije doprinose sljedećim ciljevima:
poboljšanju kvalitete života osobe/a, skupine/a osoba ili općoj dobrobiti;aktivnom uključivanju osobe/a  ili skupine/a u društvena zbivanja;
razvoju humanijeg društva i volonterstva. Detalji poziva su ovdje.

– ZABOK: Zamjenica gradonačelnika Zaboka i načelnica Stožera CV Grada Zaboka Valentina Đurek poslala je poruku javnosti u kojoj zahvaljuje građanima Zaboka na tome što su pokazali kulturu, civiliziranost, odgovornost, empatiju, zajedništvo u vrijeme mjera za sprječavanje širenja zaraze korona virusom. Detalje možete pročitati ovdje.

– ZAPREŠIĆ: U sklopu projekta izrade Plana razvoja turizma grada Zaprešića, protekla dva dana održane su četiri radionice s fokus grupama koje čine dionici u turizmu. Nakon analize i evaluacije trenutnog stanja i potencijala, te anketiranja građana koji su svoja mišljenja i prijedloge dali putem online ankete, projekt izrade plana razvoja turizma grada Zaprešića „Moj Zaprešić, naša priča“, ušao je u završnu fazu.
Ovoga tjedna održane su radionice s radnim skupinama; poduzetnicima, predstavnicima udruga, obrazovnih i kulturnih institucija koji su iznijeli svoja mišljenja, iskustva i prijedloge. Idući korak je analiza prikupljenih informacija te definiranje konkretnih ciljeva i mjera koje se žele ostvariti u narednom periodu.
Dokument Plan razvoja turizma grada Zaprešića identificirat će turistički atrakcijski potencijal i inventar grada, definirati ciljeve koje zajednica želi postići i opisati kako održati dugoročni i održivi razvoj turizma na ovome području.
Cijeli projekt radi se i kroz dijalog s lokalnom samoupravom, Gradom Zaprešićem i regionalnom turističkom zajednicom, TZ Zagrebačke županije, a nakon što prođe javnu raspravu, finalni dokument Plana razvoja turizma grada Zaprešića bit će predstavljen u rujnu.

MAČE: Načelnica Općine Mače Mladenka Mikulec dobijela je odluku o mjerama za sufinanciranje dječjih vrtića z avrijeme pandemije korona virusa. Detalji su ovdje.

 —– ZAGORSKU TELEVIZIJU podržavaju: Krapinsko-zagorska županija, gradovi Zabok, Zaprešić, Krapina i Zlatar, te općine Stubičke Toplice, Bedekovčina, Kumrovec i Mače. EMISIJA SE EMITIRA OD PONEDJELJKA DO PETKA U 19:45 , SUBOTOM u 19:30 a NEDJELJOM U POL DVA (13:30) a na YouTube kanalu ZAGORSKA TELEVIZIJA od 20 sati svaki dan.  

Odgovori