J.R.August surađuje s županijom – Cvjećarna Fiola

Gospodarstvo Krapina Zabok

Bili smo v Krapini na prijemu našega trostrukog dobitnika Porina, a v Zaboku smo se naluknuli v Cvjećarnu Fiola kak bi pokazali zanimanje cvjećara.

KRATKE VIJESTI:
– IZ ŽUPANIJE:  Na području Krapinsko – zagorske županije u protekla 24 sata još 2 osobe ozdravile su od COVID-a 19; iz Oroslavja i Stubičkih Toplica. Ukupan broj ozdravljenih osoba je 133, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja županije iznosi 5.      

– ZAPREŠIĆ: U gradskoj upravi je održan sastanak s ravnateljicama odgojno-obrazovnih ustanova kojima je osnivač Grad Zaprešić. Zaključeno je kako je sve spremno za normalizaciju rada u predškolskim ustanovama, ali i za provedbu razredne nastave za učenike od 1.-4. razreda.    

– KRAPINA: Mole se roditelji čija djeca pohađaju Dječji vrtić “Gustav Krklec” Krapina, a koji imaju potrebu i planiraju djecu voditi u Vrtić od 25. svibnja 2020. godine da informaciju o tome pošalju na elektronsku poštu tajnik@vrtic-gustav-krklec-krapina.hr ili da kontaktiraju Vrtić na broj telefona 049/371 138.    

– BEDEKOVČINA: Nakon što je protekle dvije godine odobreno financiranje projekata “Kroz različitost do izvrsnosti” i „Škola je fora – zaIGRAJMO se i učimo!“ u sklopu Erasmus+ KA 1 programa (mobilnost pojedinaca), i ove je godine Agencija za mobilnost i programe EU odobrilo financiranje projektnog prijedloga OŠ Bedekovčina pod nazivom “Abeceda znanosti” u iznosu od 13.240,00 eura.

Odgovori