Ministar Štromar u Gornjoj Stubici – Obnova škole u Kumrovcu

Kumrovec KZŽ

V Gornjoj Stubici je bil ministar Štromar teri je obečal pomoć oko obnove hiž kaj su oštečene v potresu a v Kumrovcu smo pogledlai kak tečeju radovi na obnovi osnovne škole Josip Broz… budite z nami lučite nas…

Na području Krapinsko – zagorske županije već jedanaesti dan uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom.

Na području Krapinsko – zagorske županije već jedanaesti dan uzastopce nije zabilježena niti jedna novozaražena osoba korona virusom, a u protekla 24 sata ozdravile su još 2 osobe; iz Petrovskog i Oroslavja.

Ukupan broj ozdravljenih osoba je 99, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja županije iznosi 39. U protekla 24 sata testirano je 30 uzoraka, od kojih je 25 negativno, dok se za 5 još čekaju rezultati nalaza. Dosad je testirano ukupno 2.033 uzoraka. U kućnoj samoizolaciji trenutno se nalaze 34 osobe.

Na području PU krapinsko-zagorske za vremensko razdoblje od 07. do 08. svibnja od 22,00 do 22,00 sati nije bilo dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Izvršeno je 20 provjera pridržavanja izrečenih mjera samoizolacije, nisu utvrđena kršenja mjera. Dana 08./09.05.2020. godine u vremenu od 07,00 do 07,00 sati evidentirano je kršenje mjera Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i stalnog boravka u RH.Vezano za navedenu Odluku utvrđeno je 7 kršenja od strane građana (nisu imali propusnicu). Nije bilo evidentiranih kršenja odredbi ostalih Odluka Stožera civilne zaštite RH koje su na snazi.

Odgovori