S propusnicama samo u Krapinsko-zagorskoj županiji

KZŽ

Denes sme čuli pojašnjanje kaj je to bilo z virusom v Specijalnoj bolnici v Stubičkim Toplicama ali i o tomu kak se ljudi moreju peljati bez ograničenja po Krapinsko-zagorskoj županiji. Za Zagreb i ostale susedne županije propusnica treba.

Kratke vijesti:

– IZ ŽUPANIJE: Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je na prijedlog Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije 20. travnja 2020. godine donio Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Krapinsko-zagorske županije. Sukladno navedenoj Odluci, e-Propusnica je na području Krapinsko-zagorske županije potrebna samo za odlazak na područje druge županije.

– ZABOK: Na radost prodavača i kupaca, danas se otvorila Zelena tržnica presadnica na parkiralištu Sportske dvorane Zabok. Radno vrijeme je od 08 do 13 sati. Nedjeljom i praznikom je zatvorena. – Tržnica će biti otvorena od 20.04. do 29.05. Molimo vas da se držite svih mjera i Odluka propisanih od strane Stožera civilne zaštite RH – poručio je Stožer civilne zaštite Grada Zaboka.

– ZAPREŠIĆ: Od danas su ponovno otvorena reciklažna dvorišta u Zaprešiću i Brdovcu.
RADNO VRIJEME:
ponedjeljak – petak, od 08:00 do 17:00 sati
subota, od 07:00 do 13:00 sati.
Mole se korisnici da se pridržavaju uputa zaposlenika te vode računa o socijalnoj distanci. Također, od ponedjeljka 27. travnja kreće odvoz glomaznog otpada, a od danas se moguće predbilježiti za termin odvoza putem elektroničke pošte na adresu shizman@komunalno-zapresic.hr ili telefonom na broj 3310-178.

– KRAPINA: ODGODA PREDOČAVANJA ELABORATA KATASTARSKE IZMJERE
Obavještavaju se nositelji prava na katastarskim česticama na području katastarske izmjere k.o. Gornja Pačetina i dijela k.o. Donja Pačetina da se zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom (COVID-19) postupak predočavanja elaborata katastarske izmjere odgaĎa se do daljnjega. O novim terminima će nositelji prava biti obavješteni na web stranici Grada Krapine i oglasnim pločama na području naselja Gornja Pačetina.

– STUBIČKE TOPLICE: T.O. Svježa riba koja je, ne tako davnih dana, vršila prodaju ribu na našoj tržnici opet se vraća, na malo drugačiji način. Naime, već od ovog četvrtka na parkralištu naše tržnice moći će se kupiti svježa riba, isključivo po narudžbi!! Za sve narudžbe i ponude potrebno se nazvati na broj 095/ 9049-014, četvrtkom ujutro u periodu od 08-11 sati! Riba se lovi isključivo po narudžbi i dostavlja direktno do naše Općine.

– BEDEKOVČINA: Općina Bedekovčina i ove je godine organizirala podjelu uskrsnih paketa velikim obiteljima te u suradnji s Crvenim križem podjelu paketa socijalno ugroženim osobama i obiteljima – korisnicima zajamčene minimalne naknade te starijima i nemoćnima.
Podjela uskrsnih poklon paketa organizirana je za obitelji s područja Općine Bedekovčina s četvero ili više maloljetne djece, od kojih je najmanje jedno predškolske dobi. Uskrsni poklon paket sadržava namirnice koje će obiteljima obogatiti ovogodišnji blagdanski stol, ali i ponešto slatko za najmlađe što ih je posebno razveselilo.  

Odgovori