Sve bolje epidemiološko stanje u KZŽ

KZŽ

Na denešnjoj presici smo čuli da je sv ebolje epide,iološko stanje v županiji i da bi krajem svibnja mogli biti freekorona županija… budite z nami lučite nas….

– IZ ŽUPANIJE: Krapinsko zagorska županija raspisala Javni natječaj za financiranje programa i projekata poljoprivrednih udruga u 2020. g.  -Obustavljena dodjela sredstava iz proračuna Krapinsko – zagorske županije za financiranje minifestacija i drugih događanja od značaja za Krapinsko-zagorsku županiju.   

– ZABOK: Zabočki poduzetnici oslobođeni od plaćanja komunalne naknade ako im je bio obustavljen rad – OBUSTAVLJAJU SE RADOVI NA IZGRADNJI I UREĐENJU KULTURNO – EDUKATIVNOG VRTA REGARDEN na prijedlog gradskog vijećnika Branka Piljeka

– ZAPREŠIĆ: Kao dodatni kanal komunikacije s građanima, Grad Zaprešić pokrenuo je službenu Viber zajednicu.  – Zahtjevi za upis predškolske djece podnose se dječjim vrtićima Maslačak i Vrtuljak, od 25. svibnja do 5. lipnja 2020

– KRAPINA: Međunarodni dan Muzeja u Muzeju krapinskih neandertalaca

– ZLATAR: Modernizacijom i povećanjem rasvjetnih tijela ostvarene su velike uštede električne energije. U 2019. godini za električnu energiju za javnu rasvjetu izdvajalo se cca 40 tisuća kuna mjesečno dok u 2020. godini taj iznos iznosi cca 13 tisuća kuna mjesečno.

– STUBIČKE TOPLICE: Općinska knjižnica radi prema slijedećem rasporedu: ponedjeljak, srijeda, petak: 8-16h utorak, četvrtak: 12-19h Knjižnica je otvorena isključivo za usluge posudbe i povrata knjiga.

– BEDEKOVČINA: OPĆINA BEDEKOVČINA POSTALA VLASNIK SPOMEN DOMA BORACA NOB-a U POZNANOVCU

– MAČE: Sutrašnji sajam u Maču održava se od 8 do 13 sati i to samo zelena tržnica.

Odgovori