Monografija Zaprešića na engleskom – Fitness u Oroslavju – Zlatarski obrt

Gospodarstvo Sport Udruge Zabok Zaprešić

Bili smo na predstavljanju monografije Zaprešića na engleskom jeziku, v Oroslavju djeluje fitness klub teri okuplja mnoge članove a za učenike teri bi upisali obrtničko zanimanje donašamo prilog o zlatarskom obrtu… budite z nami lučite nas…

KRATKE VIJESTI:
– IZ ŽUPANIJE: Lucija, djevojčica stara 8 godina, učenica OŠ Lijepa naša u Tuhlju, boluje od leukemije i potrebna joj je transplatacija koštane srži. Dajmo uzorak krvi jer možda baš vi možete pomoći njenom ozdravljenju, ali i ozdravljenju svih oboljelih od leukemije diljem svijeta! Posebna akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica održat će se u četvrtak, 4. lipnja 2020., od 14,00 do 17,00 sati u školskoj dvorani Osnovne škole Lijepa naša u Tuhlju.

– ZABOK: Proteklog tjedna došlo je do promjene na izborničkom mjestu ženske stolnoteniske reprezentcije. Kineskinju Tian Yuan naslijedio je Darko Arapović, dok će Kineskinja ostati u stožeru reprezentacije. Posebno smo ponosni što će jedan od trenera u ženskoj stolnoteniskoj reprezentaciji biti i Zabočanin Luka Vrančić. Uz spomenuti trojac u stožeru će biti i Dado Šurbek i Branka Batinić. Tako je odlučio Izvršni odbor HSTS-a, na čelu s predsjednikom Zlatkom Pospišem. 

– ZAPREŠIĆ: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na području zaprešićkog kraja, u ponedjeljak 01.06., nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Od 32 potvrđena bolesnika, u ovom trenutku izliječeno je njih 29.

– ZLATAR: U četvrtak, 28. svibnja, sklopljen je ugovor s izvođačem radova za sanaciju klizišta i obnovu ceste i nogostupa u Ulici Anke Horvat u Zlataru (ulica prema Domu zdravlja). Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi 1,6 milijuna kuna, a izvođači su Graditeljstvo Andrija Grabar i ISF d.o.o. iz Ivanca. Projekt sufinanciraju Hrvatske vode. Radovi bi trebali započeti kroz petnaestak dana.
– KUMROVEC: Tribina s ministrom Štromarom s temom: Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća, održati će se u srijedu 03.06.2020. u 20,00 sati u Velikoj vijećnici Općine Kumrovec

Odgovori